Lifehack

Recept: Narozeninová kytice pro chlapy, plná slaniny a alkoholu

16. 12. 2023  

Chlapi na kytky moc nejsou, ale domácí slaninovou si zamilují. Můžete ji připravit doma bez velkých nákladů a přesto s ní sklidíte obrovský úspěch. 

Proč je v moři voda slaná, umí vyhladit pokožku i vybělit zuby

07. 06. 2023  

Mořská voda má díky rozpuštěné soli (asi 3g v litru) úžasné vlastnosti. Až pojedete k moři na dovolenou, bude dobré vědět, s čím vám může pomoct. 

Pomůžeme vám v nouzi! Spojimese.cz online spojuje dárce a lidi v těžké situaci, kteří potřebují pomoc

27. 01. 2022  

Spojimese.cz pomáhá všem, kteří potřebují pomoc v nouzi. Propojuje zdarma soukromé dárce s lidmi v nouzi v online chatu.

Jak být dobrý youtuber, chci natáčet dobrý videa a nebýt za trapáka

05. 06. 2018  

Dneska chce být každej dobrej youtuber, ale víš jak na to? Založili jsme novou rubriku Jak se stát youtuberem, ve který se budeme věnovat radám, jak zmáknout youtube a neustřihnout si ostudu.

Unikátní psí pelíšky nemusíte kupovat, vyrobte si je sami

10. 07. 2017  

Psí pelíšky jsou dnes běžnou výbavou obýváků a často i našich ložnic. Není vždy nutné nakupovat drahé molitanové pelechy v pet centrech, nápaditou psí postýlku často vyrobí šikovný domácí kutil. 

Jak před natáčením nasvítit prostor i youtubera a jak postavit tu noru, co jí říkáš studio

22. 04. 2017  

Stát se youtuberem dneska může každej. Žádná věda. Ale abys vypadal trochu k světu, je tu náš seriál co a jak. Dneska se podíváme na osvětlení a na rozmístění tý noru, co jí chceš říkat studio. 

Jak zmírnit bolesti zad, kloubů a svalů pomocí obyčejného alobalu je překvapivě účinné

16. 04. 2017  

Zní to hodně neuvěřitelně, ale obyčejná hliníková fólie zvaná alobal může zásadně zmírňovat bolesti zad, kloubů a popálenin a nahradí nadměrné požívání léků.

Jak má vypadat youtuber, základní rady a tipy jak ze sebe udělat člověka a co si oblíknout

01. 03. 2017  

Každý nějak začíná a u natáčení videa to chce hodně odhodlání a vůle. Pokud nemáš zkušenosti s mluvením před ostatními, budou všecnny začátky dost náročný. Ale nemusíš se bát, pokud to vydržíš, s každým videem budeš lepší a lepší. A my ti poradíme, jak na to.

Jak oloupat celý meloun najednou, staňte se hvězdou na párty nebo dětské oslavě [videonávod]

08. 09. 2016  

Nebaví vás krájet meloun po kouskách? Buďte hvězdou mezi dětmi nebo na párty, přineste ho oloupaný v celku a ještě v pouzdře ze slupky! Garantujeme, že budete středem pozornosti a všichni budou zkoumat, jak jste to dokázali. A přitom je to velmi jednoduché a určitě to zvládne každý!

Jak bleskově uvázat kravatu třemi pohyby za 10 sekund

07. 09. 2016  

Potřebujte rychle uvázat kravatu a nevíte jak na to? Ničeho se nebojte, máme pro vás rychlé řešení na krásný uzel, ke kterému dokonce nepotřebujete ani vlastní krk!

Recept na domácí sirup proti chřipce, účinná pomoc při nachlazení podle našich babiček opravdu funguje

16. 04. 2015  

Domácí sirup proti chřipce a nachlazení odlehčí během nemoci příznakům, ale dá se užívat běžně i během roku jako prevence. Babský recept říká, že na přípravu bohatě postačí jen tři suroviny.

TIPITO.CZ

Magazín tipů, inspirací a nápadů pro lepší život. Recepty, bydlení, zdraví a lifehacking.

^